![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю New Low Profile Video Card для мого Dell C521 без необхідності робити будь-які інші оновлення для мого харчування, охолодження, проводка і т.д. Мій поточний відеокарта ATI Radeon X1300 128MB і мій діапазон цін становить $ 75-150 . Від пошуку в інтернеті, я дізналася, що мій Dell C521 має блок живлення 280W, що деякі кажуть, не оновлені з-за її розмірів і форми. Кращі низьким профілем (NVIDIA) відеокарт я знайшов включають: 8600GT, 9600GT, 9800GT, GTS250 З цього списку я схилявся до 9600GT. Я розумію, що більш потужна карта, тим більше енергії, що вимагається від свого джерела живлення. Так що я був цікаво ... Що краще відеокарту я можу піти з використанням тільки блок живлення 280W. Якщо є які-небудь ATI низькопрофільних карт із приблизно в той же продуктивності і ціни як те, що я перерахував, у мене немає проблем з покупкою іншої карти ATI. Мені не потрібна відео карта, яка працює макс налаштування на всіх новітніх ігор. Я сподіваюся, принаймні мати можливість запускати ігор, як Half-Life 2, Call Of Duty 4, Fallout 3, і нікуди від середніх до високих налаштуваннях на гідному резолюції (мій рідний Res. Є 1280x1024), тому що я втомився для дозволу 800x600 Res. від низької до середньої-низької потужності. PS Я не багато знаю нічого про відеокарти крім того, що я досліджував, так що якщо будь-які інші питання сумісності або рад я повинен знати, будь ласка, допомогти мені ... Спасибо! МІЙ поточного комп'ютера ДАНІ Виробник: Dell Dimension C521 Процесор: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz Пам'ять: 2 GB RAM Жорсткий диск: 250 Гб Відео карта: 128MB ATI Radeon X1300 Монітор: 19''LCD Dell Звукова карта: SigmaTel High Definition Audio CODEC Операційна система: Windows Vista ™ Home Premium |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарта профілю? | stivo828 | Графічні карти & Монітори | 2 | 1 червня 2009 15:24 |
| Низький профіль / половинний розмір / половинній висоти PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Графічні карти & Монітори | 5 | 16 лютого 2009 09:00 |
| Pushing мій Dell C521 Подальша допомога Performance ... | DriFT01 | General Software чат | 7 | 16 грудня 2008 04:30 |
| Вбудована система мікро-, але необхідно знайти краще низьким профілем | Solus | Графічні карти & Монітори | 1 | 28 листопада 2007 15:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |