менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Куплю низькопрофільна карта для мого Dell C521 ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 00:13
Нові члени групи

Default Куплю низькопрофільна карта для мого Dell C521 ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

Я шукаю New Low Profile Video Card для мого Dell C521 без необхідності робити будь-які інші оновлення для мого харчування, охолодження, проводка і т.д. Мій поточний відеокарта ATI Radeon X1300 128MB і мій діапазон цін становить $ 75-150 .

Від пошуку в інтернеті, я дізналася, що мій Dell C521 має блок живлення 280W, що деякі кажуть, не оновлені з-за її розмірів і форми.

Кращі низьким профілем (NVIDIA) відеокарт я знайшов включають: 8600GT, 9600GT, 9800GT, GTS250
З цього списку я схилявся до 9600GT.

Я розумію, що більш потужна карта, тим більше енергії, що вимагається від свого джерела живлення. Так що я був цікаво ... Що краще відеокарту я можу піти з використанням тільки блок живлення 280W. Якщо є які-небудь ATI низькопрофільних карт із приблизно в той же продуктивності і ціни як те, що я перерахував, у мене немає проблем з покупкою іншої карти ATI.

Мені не потрібна відео карта, яка працює макс налаштування на всіх новітніх ігор. Я сподіваюся, принаймні мати можливість запускати ігор, як Half-Life 2, Call Of Duty 4, Fallout 3, і нікуди від середніх до високих налаштуваннях на гідному резолюції (мій рідний Res. Є 1280x1024), тому що я втомився для дозволу 800x600 Res. від низької до середньої-низької потужності.

PS Я не багато знаю нічого про відеокарти крім того, що я досліджував, так що якщо будь-які інші питання сумісності або рад я повинен знати, будь ласка, допомогти мені ... Спасибо!

МІЙ поточного комп'ютера ДАНІ

Виробник: Dell Dimension C521
Процесор: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000 + ~ 2.1GHz
Пам'ять: 2 GB RAM
Жорсткий диск: 250 Гб
Відео карта: 128MB ATI Radeon X1300
Монітор: 19''LCD Dell
Звукова карта: SigmaTel High Definition Audio CODEC
Операційна система: Windows Vista ™ Home Premium
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відеокарта профілю? stivo828 Графічні карти & Монітори 2 1 червня 2009 15:24
Низький профіль / половинний розмір / половинній висоти PCI Graphics Card tomthedrummer1992 Графічні карти & Монітори 5 16 лютого 2009 09:00
Pushing мій Dell C521 Подальша допомога Performance ... DriFT01 General Software чат 7 16 грудня 2008 04:30
Вбудована система мікро-, але необхідно знайти краще низьким профілем Solus Графічні карти & Монітори 1 28 листопада 2007 15:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.