![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че аз имам имаше EVGA 7600GT видео карта за над 2 години сега, Im сигурен, че има проблеми, тъй като тя се срива с почти всяка игра играя. Моят дънната платка е Asus P5KC, които мисля, че е направена за ATI карти, тъй като той поддържа Crossfire и се доставя с някои ATI програми. Така ми е dilema Аз никога не купува ATI карти, така Не знам нищо за тях, може някой да ми помогне разчепквам добра карта, моля? Моят бюджет е до $ 150 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами за $ 150 може да се тази карта Все пак, преди да отида и да купим карта, се уверете, че сте напълно обновени драйвери, тъй като това може да прави разлика за изпълнение.
| |||
| |||
| моите водачи са до дата |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен дали сделката все още съществува, но Newegg е продажната HD 4870 1GB за $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В GTX 260 все още е около $ 210 на NewEgg както извор. Тя е била $ 180 вчера, но днес отстъпка изтекъл.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| meh ... за 7600GT все още е добър изпълнител, но и ще съветват ATI HD 48XX серия Ако все пак наистина искат нов добър изпълнител |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой може ли да препоръчате добър TV тунер карта | thunderball321 | Общи Хардуер Чат | 6 | 2-ри ноември, 2009 10:02 |
| Някой знае ли наистина добър звук карта около $ 50? | изобретател | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 6 юни 2009 10:10 |
| Препоръчайте ми добра карта | tomthedrummer1992 | Графика на карти & Монитори | 6 | 29 Окт 2008 01:11 |
| Колко добре би тази графична карта бъде? | Карл | Графика на карти & Монитори | 4 | 27 ноември 2007 12:34 |
| Добър графични карти | Ливърпулец | Графика на карти & Монитори | 34 | 4 октомври 2007 11:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |