![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže jsem měl EVGA 7600GT grafickou kartou za více než 2 roky, im jistý, že má problémy, protože došlo ke zhroucení téměř každá hra i hrát. Moje základní deska je Asus P5KC, které si myslím, že se Ati karty, jelikož podporuje CrossFire a přichází s několika Ati programy. Takže moje dilema je i nikdy koupil Ati karty tak i dont vědět něco o nich, může mi někdo pomůže vybrat dobré karty, prosím? Můj rozpočet je až $ 150 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak za $ 150 byste mohli dostat tuto kartu však před vámi prostě jít a koupit si kartu, ujistěte se, že máte plně aktualizované ovladače, jako že by mohlo být rozdíl o výkonnosti.
| |||
| |||
| moje ovladače jsou v pořádku |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, pokud řešit stále existuje, ale Newegg byl prodej HD 4870 1GB za 200 dolarů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na GTX 260 je stále kolem 210 dolary na NewEgg stejně. Bylo $ 180 včera, ale dnes je sleva vypršela.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| meh ... 7600GT je stále dobrý herec, ale já bych poradit ATI HD 48XX série, když si opravdu přejete nové dobrý herec |