![]() |
|
| |||
| |||
| Γι 'αυτό είχαν ΕΒΓΑ 7600GT κάρτα βίντεο για πάνω από 2 χρόνια τώρα, im βέβαιος ότι έχει προβλήματα, διότι με κολλάει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι να παίξω. My μητρική πλακέτα είναι P5KC Asus το οποίο πιστεύω ότι έχει γίνει πρόβλεψη για Ati κάρτες, δεδομένου ότι υποστηρίζει διασταυρούμενα πυρά και έρχεται με κάποια προγράμματα Ati. Έτσι μου DILEMA είναι ποτέ δεν έχω αγοράσει ένα Ati κάρτα ώστε i dont ξέρει τίποτα γι 'αυτές, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει επιλέξω μια καλή κάρτα παρακαλώ;; My προϋπολογισμού μέχρι και $ 150 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν για $ 150 μπορείτε να λάβετε αυτή την κάρτα Ωστόσο, πριν να πάτε και να αγοράσετε μόνο μια κάρτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε την πλήρη ενημέρωση οδηγών, όπως ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σχετικά με τις επιδόσεις.
| |||
| |||
| οδηγούς μου είναι ενημερωμένα |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν η συμφωνία εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά Newegg ήταν πώλησης HD 4870 1GB για $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η GTX 260 εξακολουθεί να είναι περίπου $ 210 για NewEgg επίσης. Θα ήταν 180 δολάρια χθες, αλλά σήμερα η έκπτωση λήξει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YER ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| meh ... η 7600GT είναι ακόμη ένα καλό ερμηνευτή, αλλά θα ήθελα να παρακαλέσω την ATI HD 48XX σειράς εάν πραγματικά θέλετε να κάνετε μια νέα καλή performer |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οποιοσδήποτε μπορεί να συστήσετε ένα καλό TV Tuner Card | thunderball321 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 2 Νοεμβρίου, 2009 10:02 |
| Ξέρει κανείς μια πραγματικά καλή κάρτα ήχου περίπου 50 δολάρια; | εφευρέτης | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 6 Ιουν 2009 10:10 |
| Προτείνετε μου μια καλή κάρτα | tomthedrummer1992 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 29 Οκτ 2008 01:11 |
| Πόσο καλό θα ήταν αυτή η κάρτα γραφικών να είναι; | Carl | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 27 Νοε 2007 12:34 |
| Καλή κάρτα γραφικών | Scouse | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 34 | 4 Οκτ 2007 11:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |