![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tako sam imao EVGA 7600GT grafičku karticu za više od 2 godine sada im sigurno ima problema jer crashes sa gotovo svake igre i igrati. Moja matična ploča je Asus P5KC što mislim da je napravio za ati kartice jer podržava unakrsna vatra i dolazi sa neki ati programe. Tako je moja dilema Nikad nisam kupio jedan ati karticu i tako da ne znam ništa o njima, može netko pomoć mene vanjska strana pokupiti dobru karticu molim? Moj proračun iznosi do $ 150 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa za 150 $ da možeš dobiti Ova kartica Međutim prije nego što odemo kupiti samo karticu, provjerite imate li u potpunosti ažurirane upravljačke programe, kao da bi mogao napraviti razliku o učinkovitosti.
| |||
| |||
| moj driveri su do datuma |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran ako se i dalje postoji, ali je prodaja Newegg HD 4870 1GB za 200 $. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The GTX 260 je i dalje oko 210 dolara na NewEgg as well. Bilo je 180 dolara jučer, ali danas je rabat istekao.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| meh ... 7600GT je još uvijek dobar izvođač, ali ja bih savjetovati HD ATI 48XX serije, ako to zaista žele novi dobar izvođač |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Može li tko preporučiti dobar TV Tuner Card | thunderball321 | General Hardware Chat | 6 | 2. studeni 2009 10:02 |
| Se bilo tko znati stvarno dobra zvučna kartica oko 50 $? | izumitelj | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 6. lipnja 2009 10:10 |
| Preporučite mi dobar kartice | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 29. listopad 2008 01:11 |
| Kako bi se ova dobra grafička kartica biti? | Carl | Graphics Cards & Monitors | 4 | 27. studeni 2007 12:34 |
| Dobro grafičkom karticom | Scouse | Graphics Cards & Monitors | 34 | 4. listopad 2007 11:15 |
| Thread Tools | |
| |