![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát nekem van egy EVGA 7600GT videokártya több mint 2 éve, im biztos, hogy probléma, mert a balesetek szinte minden játékot játszom. Saját alaplap egy Asus P5KC, amely azt hiszem, van az ATI kártyák, mivel támogatja a CrossFire és jön néhány Ati programok. Szóval én dilema Én még soha nem vettem egy Ati kártya tehát én dont tud róluk, tud valaki segítsen nekem válasszon ki egy jó kártya kérem? Saját költségvetése maximum 150 $ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát a 150 $ akkor kap ezt a kártyát Mielőtt azonban csak menj, és vegyél egy kártyát, győződjön meg arról, hogy teljes mértékben frissített illesztőprogramokat, hogy tehet különbséget körülbelül teljesítményét.
| |||
| |||
| Saját járművezetők naprakész |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok biztos benne, hogy az üzlet még mindig létezik, de Newegg értékesítette HD 4870 1 GB a 200 dollárt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A GTX 260 még mindig mintegy 210 $ a NewEgg is. Ez 180 $ tegnap, ma már azonban csak a kedvezmény megszűnt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yer ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| MEH ... A 7600GT is jó teljesítményt, de ajánlom az ATI HD 48XX sorozat, ha nem igazán akar egy új, jó előadóművész |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tud valaki ajánlani egy jó Tv tuner kártya | thunderball321 | Általános fémáru Chat | 6 | November 2, 2009 10:02 |
| Tudja valaki, egy nagyon jó hangkártya mintegy 50 $? | feltaláló | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 6. június 2009 10:10 |
| Ajánló nekem jó kártya | tomthedrummer1992 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 29. október 2008 01:11 |
| Milyen jó lenne ez a grafikus kártya kell? | Carl | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 27. november 2007 12:34 |
| Jó grafikus kártya | Scouse | Grafikus kártyák és monitorok | 34 | 4. október 2007 11:15 |
| Téma eszközök | |
| |