![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi turėjau EVGA 7600GT vaizdo plokštę daugiau nei 2 metus, jiems tikrai jis turi problemų, nes ji sugenda beveik kiekvieną žaidimą aš žaisti. Mano pagrindinė plokštė yra ASUS P5KC kuri manau yra pagamintas ATI korteles, nes palaiko crossfire ir ateina su tam Ati programas. Taigi mano dilema tai aš niekada nusipirko Ati kortelės, i dont know anything apie juos, gali kas nors man padėti išpešti gerą kortelė prašome? Mano biudžetas yra iki 150 $ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na už 150 $ galima gauti šią kortelę Tačiau prieš jums tiesiog eiti ir nusipirkti kortelę, įsitikinkite, kad turite visiškai atnaujinti tvarkykles, nes tai galėtų maždaug rezultatų skirtumas.
| |||
| |||
| Mano vairuotojams iki datos |
|
| |||
| |||
| Nesu tikras, ar spręsti vis dar egzistuoja, tačiau Newegg buvo parduoti HD 4.870 1GB už 200 $. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTX 260 tai dar apie 210 $ ant Newegg taip pat. Tai buvo 180 $ vakar, o šiandien nuolaidą pasibaigęs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer ATI Radeon 4.850 |
|
| |||
| |||
| meh ... 7600GT dar geras atlikėjas, bet aš patarčiau ATI HD serijos 48XX jei tikrai nori naujos geros atlikėjas |