![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Więc miał EVGA 7600GT karta graficzna ponad 2 lata teraz, na pewno im to problemów, ponieważ prawie każdy z crashes gry i zabawy. Moja płyta główna to Asus P5KC, które myślę, że jest dla kart ATI, gdyż wspiera CrossFire i jest wyposażony w kilka Ati programów. Więc moja dilema jest i nigdy nie kupił karty ATI, tak ja dont znać coś na ich temat, może ktoś mi pomoże wybrać dobre karty proszę? Mój budżet wynosi do 150 dolarów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż za 150 dolarów można uzyskać karty Jednak zanim po prostu pójść i kupić kartę, upewnij się, że w pełni zaktualizowane sterowniki, co może sprawić, że różnica na temat wydajności.
| |||
| |||
| moje sterowniki są aktualne |
|
| |||
| |||
| Nie wiem, czy umowa nadal istnieje, ale Newegg była sprzedaż HD 4870 1GB za 200 dolarów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W GTX 260 jest nadal około 210 dolarów na NewEgg as well. To było 180 dolarów wczoraj, ale dzisiaj rabat minął.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| meh ... 7600GT jest nadal w dobrym wykonawcą, ale i zaleca ATI serii HD 48XX jeśli naprawdę chcesz zrobić nowe dobre wykonawcy |
![]() |
|
| Zakładki |