![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Takže som mal EVGA 7600GT grafickou kartou za viac ako 2 roky, im istý, že má problémy, pretože došlo ku kolapsu takmer každá hra aj hrať. Moja základná doska je Asus P5KC, ktoré si myslím, že sa Ati karty, pretože podporuje CrossFire a prichádza s niekoľkými Ati programy. Takže moja dilema je aj nikdy koupil Ati karty tak i dont vedieť niečo o nich, môže mi niekto pomôže vybrať dobré karty, prosím? Môj rozpočet je až $ 150 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak za $ 150 by ste mohli dostať túto kartu však pred vami jednoducho ísť a kúpiť si kartu, uistite sa, že máte plne aktualizované ovládače, ako že by mohlo byť rozdiel o výkonnosti.
| |||
| |||
| moje ovládače sú v poriadku |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, ak riešiť stále existuje, ale Newegg bol predaj HD 4870 1GB za 200 dolárov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na GTX 260 je stále okolo 210 dolárov na NewEgg rovnako. Bolo $ 180 včera, ale dnes je zľava vypršala.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| meh ... 7600GT je stále dobrý herec, ale já bych poradit ATI HD 48XX série, keď si naozaj prajete novej dobrý herec |