![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ben, üzerinden 2 yıl için bir EVGA 7600GT ekran kartı oldu, çünkü hemen hemen her oyun ben oyun ile çöker bu sorunları olduğundan emin Sohbet. Benim anakartımda bir P5KC Asus which I çünkü CrossFire desteği ve bazı Ati programları ile gelir Ati kartları için yapılmış olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle dilema olduğunu i dont böylece onlar hakkında bir şey biliyorum, biri bana iyi bir kart lütfen seçmek bir Ati kart aldım hiç? Bütçem en fazla 150 $ için
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Şey için 150 $ elde olabilir Bu kart Ancak önce git ve bir kart satın alın, siz, bu kadar performansıyla ilgili bir fark olabilir tam güncelleştirilmiş sürücüler olduğundan emin olun.
|
|||
|
|||
|
benim sürücüleri güncel olan
|
|
|
|||
|
|||
|
Eğer anlaşma hala var emin değilim, ama Newegg $ 200 HD 4870 1GB satış oldu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu GTX 260 hala 210 $ civarında de NewEgg açık. Bu 180 $ dün, ama bugün iadesi süresi doldu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Yer ATI Radeon 4850
|
|
|
|||
|
|||
|
meh ... bu 7600GT hala iyi bir oyuncu ama eğer yeni bir iyi oyuncu istiyorum i ATI HD 48XX serisi öneririm olduğunu
|