![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так що я був EVGA 7600GT відеокарта більше 2 років, І. впевнений, що є проблеми, оскільки він виходить з ладу майже кожну гру я граю. Я використовую материнську плату Asus P5KC, я думаю це зроблено для карт Ati оскільки вона підтримує CrossFire і поставляється з деякими програмами Ati. Так що мій Dilema це я ніколи не купили карту Ati тому я не знаю нічого про них, хто може допомогти мені вибрати хорошу карту, будь ласка? Мій бюджет до $ 150 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну за $ 150 можна отримати ця карта Однак перш ніж просто піти і купити карту, переконайтеся, що ви повністю оновлених драйверів, так як це може змінити про продуктивність.
| |||
| |||
| My Drivers вони до дати |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, якщо угода все ще існує, але Newegg продає HD 4870 1GB за $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTX 260, як і раніше становить близько $ 210 на NewEgg також. Вона склала $ 180 вчора, але сьогодні знижки закінчився.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Йер ATI Radeon 4850 |
|
| |||
| |||
| Meh ... 7600GT і раніше, є гарним виконавцем, але я б порадив ATI HD 48XX серій, якщо ви дійсно хочете новий гарний виконавець |