![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами аз съм закупуване на нов компютър. За игри и аудио продукция. Така че, имам нужда от монитора на компютъра, защото аз съм покупка има 2 DVI портове на 9600GT карти той идва с. Чух 9600GT беше една от най-добрите и превъзхожда на 8800GT понякога. Така че аз се чудех какво монитора би наистина прави добра картина всичко във всичко. Бях гледате този http://www.tigerdirect.com/applicati...739&CatId=2318 Аз не искам да се разчупи 250 $ бюджет. вграден в звука не е приоритет, аз съм се нов 3,1, определени във всеки случай. Аз искам най-малко 19 ". Същия ценови диапазон. LCD предпочитани много. Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако стиснете допълнително $ 30 в които можете да погледнете http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3774
SVA 2400 вата 24 "Широкоекранен LCD монитор - 6ms, 800:1, 1920x1200 (WUXGA), VGA, DVI, Черно Има множество причини, за да се 1920x1200. На честота на опресняване на достатъчно близки за игри и ще могат да работят за по-ниски резолюции, че за да се приведе играта до най-добрите в реално време, чувстваш. Настаниха за 1280/1024 не е добра дългосрочна отговор, има твърде малко за недвижими имоти на него за интернет употреба или HD DVD / TV възпроизвеждане. Моята система: Тим
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Да, един луд скочи в резолюция. Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някакви идеи? | Emrys88 | Общи Хардуер Чат | 11 | 6 юни 2008 04:50 |
| Нов конкурс идеи? | CannonBallGuy | Общността Новини & Чат | 11 | 18 Дек 2007 15:10 |
| Стъпки за покупка добър монитор | Ремо | Графика на карти & Монитори | 5 | 8 Декември 2007 10:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |