![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No já jsem nákup nového PC. Pro hraní her a audio produkci. Takže, potřebuju sledovat, protože PC jsem nákup má 2 DVI porty na 9600GT karta je dodávána s. Slyšel jsem, že 9600GT je jedním z nejlepších a výkonem 8800GT at times. Tak jsem přemýšlel, co by se sledovat opravdu udělat dobrý obrázek všechno. Dívala jsem se na tohle http://www.tigerdirect.com/applicati...739&CatId=2318 Nechci porušit 250 $ rozpočtu. postaven-v-zvuku není prioritou jsem sehnat nové 3,1 nastavit tak. Já chci alespoň 19 ". Stejné cenové relaci. LCD Preferovaným výrazně. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste mačkal navíc 30 dolarů do které si můžete prohlédnout na http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3774
SVA 2400w 24 "širokoúhlý LCD Monitor - 6ms, 800:1, 1920x1200 (WUXGA), VGA, DVI, Black Existuje mnoho důvodů pro získání 1920x1200. V obnovovací frekvence je dostatečně blízko k hraní a můžete spustit na nižší rozlišení, které přinášejí do hry pro nejlepší real-time cítit. Usazovací 1280/1024 za není dobrý dlouhodobém horizontu-odpověď, je to příliš málo na to nemovitostmi pro využívání internetu či HD DVD / TV přehrávání. Můj systém: Tim
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| jo, to je jeden šílený skok v usnesení. Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Any ideas? | Emrys88 | Obecné Hardware Chat | 11 | 6. června 2008 04:50 |
| Nová soutěž Myšlenky? | CannonBallGuy | Společenství Novinky a chat | 11 | 18. prosinec 2007 15:10 |
| Kroky ke koupi dobré sledovat | remo | Graphics Cards & Monitory | 5 | 8. Prosinec 2007 10:46 |
| Thread Nástroje | |
| |