![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, είμαι η αγορά ενός νέου υπολογιστή. Για gaming και παραγωγής ήχου. Λοιπόν, χρειάζομαι μια οθόνη του υπολογιστή, επειδή έχω την αγορά έχει 2 DVI λιμένες για την 9600GT κάρτα αυτή έρχεται με. Άκουσα 9600GT ήταν ένα από τα καλύτερα και να ξεπεράσει την 8800GT σε στιγμή. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι θα παρακολουθεί πραγματικά μια καλή εικόνα όλα σε όλες. Έψαχνα σε αυτό http://www.tigerdirect.com/applicati...739&CatId=2318 Δεν θέλω να σπάσει 250 $ προϋπολογισμού. built-in-ήχου δεν αποτελεί προτεραιότητα έχω αρχίσει μια νέα 3,1 που ούτως ή άλλως. Ήθελα να κάνω τουλάχιστον 19 ". Ίδιο εύρος τιμών. LCD προτιμούσε πολύ. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αποσπάσουν ένα επιπλέον $ 30 σε ότι μπορείτε να δείτε http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3774
SVA 2400w 24 "Widescreen LCD Monitor - 6ms, 800:1, 1920x1200 (WUXGA), VGA, DVI, Black Υπάρχει ένα πλήθος λόγων για να 1920x1200. Ο ρυθμός ανανέωσης του αρκετά κοντά για gaming και μπορείτε να εκτελέσετε χαμηλότερη ψηφίσματα για να φέρουν ότι το παιχνίδι με τις καλύτερες σε πραγματικό χρόνο την αίσθηση. Επίλυση για 1280/1024 δεν είναι μια καλή μακροπρόθεσμη απάντηση, υπάρχει πολύ λίγο ακινήτων σε αυτό για τη χρήση του διαδικτύου ή HD DVD / TV αναπαραγωγή. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ναι, αυτό είναι μιας παράλογης άλμα στο ψήφισμα. Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάθε Ιδέες; | Emrys88 | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 6 Ιουν 2008 04:50 |
| Νέες Ιδέες Ανταγωνισμού; | CannonBallGuy | Κοινότητας Νέα & Chat | 11 | 18 Δεκ. 2007 15:10 |
| Βήματα για να αγοράσει ένα καλό παρακολουθεί | Remo | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 8 Δεκ. 2007 10:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |