![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| No, I am buying egy új PC. A játék-és audio-termelés. Szóval, kell egy monitor, mert a PC-én a felvásárlási 2 DVI kikötőkben a 9600GT kártya jön be. Hallottam 9600GT volt az egyik legjobb és teljesítményben a 8800GT időpontban. Szóval arra gondoltam, milyen ellenőrzi, hogy valóban egy jó kép mindent. Én néztem ezt http://www.tigerdirect.com/applicati...739&CatId=2318 Nem akarom megtörni a 250 $ költségvetést. built-in-hang nem kiemelt Én kapok egy új, 3,1 meg egyébként. Én szeretném legalább 19 ". Ugyanez ártartományban. LCD igen kedvelt. Kösz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha férjhez egy további 30 $ be, amit megnéz http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3774
SVA 2400W 24 "Widescreen LCD Monitor - 6ms, 800:1, 1920x1200 (WUXGA), VGA, DVI, Fekete Van egy fogadó oka getting 1920x1200. A frissítési gyakoriság közeli elég játékokhoz és fuss el alacsonyabb állásfoglalások, hogy annak érdekében, hogy a játék a legjobb valós idejű érzem. Betelepülési a 1280/1024 nem jó hosszú távú választ, ez túl kevés ingatlan van az internet használatára vagy HD DVD / TV lejátszás. My System: Tim
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Igen, ez egy õrült ugrik a felbontás. Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Any ideas? | Emrys88 | Általános fémáru Chat | 11 | 6. június 2008 04:50 |
| Új Verseny Ötletek? | CannonBallGuy | Közösségi Hírek & Chat | 11 | 18. december 2007 15:10 |
| Lépéseket vásárolni jó monitor | remo | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 8. december 2007 10:46 |
| Téma eszközök | |
| |