![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No já jsem nákup nového PC. Pre hranie hier a audio produkciu. Takže, potřebuju sledovať, pretože PC jsem nákup má 2 DVI porty na 9600GT karta je dodávaná s. Počul som, že 9600GT je jedným z najlepších a výkonom 8800GT at times. Tak som premýšľal, čo by sa sledovať naozaj urobiť dobrý obrázok všetko. Dívala jsem se na tohle http://www.tigerdirect.com/applicati...739&CatId=2318 Nechcem porušiť 250 $ rozpočtu. postavený-v-zvuku nie je prioritou jsem sehnat nové 3,1 nastaviť tak. Já chci aspoň 19 ". Rovnaké cenovej relácii. LCD preferovaným výrazne. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste zmaèkol navyše 30 dolárov do ktorej si môžete prezrieť na http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3774
SVA 2400w 24 "širokouhlý LCD Monitor - 6ms, 800:1, 1920x1200 (WUXGA), VGA, DVI, Black Existuje veľa dôvodov pre získanie 1920x1200. V obnovovacia frekvencia je dostatočne blízko k hraniu a môžete spustiť na nižšie rozlíšenie, ktoré prinášajú do hry pre najlepších real-time cítiť. Usadzovacej 1280/1024 za nie je dobrý dlhodobom horizonte-odpoveď, je to príliš málo na to nehnuteľnosťami pre využívanie internetu či HD DVD / TV prehrávanie. Môj systém: Tim
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| jo, to je jeden šílený skok v uznesení. Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Any ideas? | Emrys88 | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 6. júna 2008 04:50 |
| Nová súťaž Myšlienky? | CannonBallGuy | Spoločenstva Novinky a chat | 11 | 18. december 2007 15:10 |
| Udalosti na kúpu dobré sledovať | remo | Graphics Cards & Monitory | 5 | 8. December 2007 10:46 |
| Thread Tools | |
| |