![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па ја сам купујете ново рачунар. За гаминг и аудио продукцију. Дакле, Требам ПЦ монитор јер сам купујете има 2 ДВИ прикључака на 9600ГТ картици долази с. 9600ГТ сам чуо био је један од најбољих и надмаши 8800ГТ је на време. Тако сам се питате шта би монитор стварно добру слику све у свему. ЈА је хандсоме код данашји неки хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...739&ЦатИд=2318 ЈА донт 'оскудица за бреак 250 $ буџета. изграђен-унутра-звук је приоритет а не ја сам узимајући нову 3,1 поставити Аныуаы. ЈА донт оскудица барем 19 ". Истог опсега цена. ЛЦД жељених славље. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако нагрувати додатни $ 30 у који можете погледати на хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...757&ЦатИд=3774
Сва 2400у 24 "уидесцреен ЛЦД Монитор - 6мс, 800:1, 1920кс1200 (УУКСГА), ВГА, ДВИ, Блацк Постоји низ разлога за добијање 1920кс1200. У стопу освежавања блиског довољно за гаминг и можете покренути ниже резолуције за ту игру да доведу до најбољих реалном времену осећати. За подмиривање 1280/1024 није добар дугорочан одговор, има далеко премало некретнинама на интернету је за коришћење или ХД-ДВД / ТВ репродукција. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Да, то је један луди скок у резолуцији. Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Било који идеја? | Емрыс88 | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 6. јуна 2008 04:50 |
| Нове Идеје за такмичење? | ЦаннонБаллГуы | Цоммуниты Неус & Цхат | 11 | 18 децембар 2007 15:10 |
| Кораци за купити добар монитор | Ремо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 8 децембар 2007 10:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |