![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну я купівлі нового ПК. Для ігор і аудіо продукції. Отже, мені потрібен контроль, тому що комп'ютер я купую має 2 порту DVI на карті 9600GT вона поставляється с. Я чув, 9600GT була однією з кращих і випереджає 8800GT в рази. Так що я був цікаво, що контроль буде дійсно зробити гарну фотографію все у всьому. Я дивилася на цю http://www.tigerdirect.com/applicati...739&CatId=2318 Я не хочу покінчити з бюджетом $ 250. вбудований звук не є пріоритетом я отримую 3,1 новий набір у будь-якому випадку. Я хочу, принаймні 19 ". Же ціновому діапазоні. Кращим РК значно. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви гармонь додатково на $ 30, що ви можете подивитися на http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3774
SVA 2400 Вт 24 "широкоформатний РК-монітор - 6ms, 800:1, 1920x1200 (WUXGA), VGA, DVI, чорний Там's цілої низки причин для отримання 1920x1200. Частота оновлення досить близько для ігор і ви можете запустити більш низьких дозволах Для того, щоб довести гру до кращих в режимі реального часу відчувати. Встановлювати для 1280/1024 не є гарною довгостроковій відповіді, існує занадто мало нерухомістю на його для використання в Інтернеті або HD DVD / ТБ. Моя система: Тім
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Так, це божевільний стрибок в резолюції. Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь-які ідеї? | Emrys88 | Генеральний обладнання чат | 11 | 6 червня 2008 04:50 |
| Ідея Новий конкурс? | CannonBallGuy | Community News & чат | 11 | 18 грудня 2007 15:10 |
| Кроки придбати гарний монітор | Remo | Графічні карти & Монітори | 5 | 8 грудня 2007 10:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |