![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Търся за нова графична карта. Навсякъде AUD $ 300 или по-малко (около $ 265 USD). Имам гигабайт GA-7VA дънната платка. Текущата ми карта е Radeon 9200 AGP 4X. Максималната скорост е подкрепена AGP 4X. Ако имате нужда от всякаква друга информация, просто попитайте за него. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Ако искаш нещо добро, ще трябва да надстроите до една дънна платка с PCI слот-изразят в него. Въпреки това, ако сте DONT искам да направя, че NVIDIA 7600 серии ще работят с AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Това изглежда добре. Не са слотове до AGP PCI слотове? Имам нещо като Ethernet карта и звукова карта в тези слотове. Или има ли разлика между PCI и PCI-Express? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Да има разлика |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI е най-често се използва за звукови карти, мрежови карти и други добавки за карти.
| |||
| |||
| Добре, благодаря. Знаеш ли какво е най-добрият AGP карта? Аз не искам да си сменя дънната платка. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| и аз мисля, че 7600 е най-добрият, че 4x AGP слот може да предприеме. |
|
| |||
| |||
| Im не е съвсем сигурен какво Im да кажа точно сега. Аз coud проверете го в интернет. Но тъй като Айв трябва да се работи в няколко минути, аз арго. Но аз вярвам Айв чу ATI X1950 е с AGP версия. Но не може дори да се wron за карта. Поне в случая му X1950 youd един по-добър избор, че картата. Тъй като аз може да бъде погрешно becose DONT аз наистина знам го със сигурност, youd по-добре попитайте някой друг да го определят. Имаш 2 отида сега. |
|
| |||
| |||
| на X1950 е AGP 4x така че може да не работи, или той ще наеме на работа да не се пълни capasity |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря. Има ли в 7600 идват с 512MB или е само 256? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |