![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Hledám nové grafické karty. Anywhere AUD $ 300 nebo méně (cca $ 265 USD). Mám Gigabyte GA-7VA desce. Moje současná karta je Radeon 9200 AGP 4x. Maximální rychlost je podporován AGP 4X. Pokud budete potřebovat jakékoliv další informace, zeptejte se na to. Díky. |
|
| |||
| |||
| Pokud budete chtít něco dobrého budete muset upgradovat na jednu desku s PCI-Express slot v něm. Pokud však dont want to, že série nvidia 7600 bude fungovat s AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Že jeden vypadá v pořádku. Nejsou sloty vedle AGP PCI sloty? Mám rád věci ethernet kartu a zvukovou kartu v těchto slotů. Nebo je tam rozdíl mezi PCI a PCI-Express? Díky |
|
| |||
| |||
| ano existuje rozdíl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI je obecně používán pro zvukové karty, síťové karty a ostatní add-on karet.
| |||
| |||
| Ok, díky. Víte, co je nejlepší AGP kartu? Nechci měnit mé desce. Díky. |
|
| |||
| |||
| a myslím, že 7600 je nejlepší, že 4x AGP slotu lze přijmout. |
|
| |||
| |||
| Im nejsou zcela jisti, co im to říct hned. I coud překontrolovat jej na internetu. Ale protože Ive dostal do práce za pár minut jsem převýšení. Ale já věřím IVE slyšel ATI X1950 má AGP verzi. Ale mohlo být ještě o wron karty. Atleast v případě jeho jedno X1950 youd lépe zvolit, že kartu. Vzhledem k tomu, že bych mohl být špatně becose I dont opravdu vím určitě, youd lepší zeptat někoho jiného, aby ji určit. Mám 2 jít. |
|
| |||
| |||
| X1950 je na AGP 4x tak to nemusí fungovat nebo bude na leasing není práce na plný capasity |
|
| |||
| |||
| Ok, díky. Má 7600 přijít s 512mb nebo je to jen 256? |