![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én látszó részére egy új grafikus kártyát. Bárhol AUD $ 300 vagy annál kisebb (kb. 265 USD). Van egy Gigabyte GA-7VA alaplap. Jelenlegi kártya egy Radeon 9200 AGP 4x. A legnagyobb támogatott AGP sebesség 4x. Ha szükség van minden olyan egyéb információt, csak kérni. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Ha azt szeretnénk, hogy valami jó lesz kell fejleszteni egy alaplap egy PCI-Express slot benne. Azonban ha ön dont akarom, hogy az nvidia 7600 sorozat fog működni AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Hogy néz ki egy rendben. Nem résidők tovább a AGP PCI slots? Van dolog, mint Ethernet kártya és a hangkártya az említett résidőket. Vagy van-e különbség a PCI és PCI-Express? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Igen van különbség |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI általánosan használt hangkártyák, hálózati kártyák és egyéb kiegészítő lapokon.
| |||
| |||
| Ok, köszi. Tudod, mi a legjobb AGP-kártya? Nem akarom változtatni a alaplap. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Azt is gondolom, hogy a 7600 a legjobb, hogy a 4x AGP slot is. |
|
| |||
| |||
| Im nem egészen biztos benne, hogy mit fog mondani im most. Én coud ellenőrizze, hogy az interneten. De mivel Ive got, hogy pár perc múlva én vidám. De azt hiszem ive meghallotta ATI X1950 van AGP verzió. De talán még lehet hibás a kártya. Atleast abban az esetben, ha annak egy X1950 youd választhat, hogy a jobb kártya. Mivel én is hibás becose I dont igazán tudom biztosan, jobb youd kérdezze valaki, hogy meghatározzák azt. Van 2 megy most. |
|
| |||
| |||
| Az X1950 is AGP 4x így nem működik, vagy hogy a lízing nem működik teljes capasity |
|
| |||
| |||
| Ok, köszi. E a 7600 kaptunk 512MB vagy csak 256? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |