![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני מחפש כרטיס מסך חדש. בכל מקום AUD $ 300 או פחות (כ USD $ 265). יש לי Gigabyte GA-7VA לוח האם. כרטיס האשראי שלי הוא RADEON 9200 AGP 4x. הנתמך המקסימלי הוא AGP Speed 4x. אם אתה צריך כל מידע אחר, פשוט לבקש את זה. תודה. |
|
| |||
| |||
| אם אתה רוצה משהו טוב תצטרך לשדרג את לוח האם לאחד עם חריץ PCI-Express בו. עם זאת, אם אתה רוצה לעשות dont כי Nvidia 7600 סדרה יעבוד עם agp 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| את זה נראה בסדר. הם לא מכונות מזל לצד AGP PCI משבצות? יש לי דברים כמו Ethernet כרטיס קול וכרטיס באותם משבצות. או האם יש הבדל בין PCI ו-PCI-Express? תודה |
|
| |||
| |||
| כן יש הבדל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI הוא, בדרך כלל נעשה שימוש עבור כרטיסי קול, כרטיסי רשת ועוד תוספת על הקלפים.
| |||
| |||
| בסדר, תודה. האם אתה יודע מה הכי טוב כרטיס AGP? אני לא רוצה לשנות את לוח האם. תודה. |
|
| |||
| |||
| גם אני חושב 7600 היא הטובה ביותר כי 4x agp משבצת יכול לקחת. |
|
| |||
| |||
| IM לא ממש בטוח מה לומר IM הולך עכשיו. אני coud בדוק שוב את זה באינטרנט. אבל מאז יש Ive לעבוד בעוד מספר דקות אני צביעות. אבל אני מאמין ive שמעו X1950 של ATI יש גרסת AGP. אבל אני עלול גם להיות wron על הכרטיס. במקרה שלה Atleast א X1950 youd לבחור כרטיס זה יותר טוב. מאז אני יכול להיות שאני טועה becose באמת dont יודע את זה בוודאות, youd עדיף לשאול מישהו אחר, כדי לקבוע את זה. יש 2 ללכת עכשיו. |
|
| |||
| |||
| ה X1950 הוא agp 4x לכן ייתכן שהוא לא עובד או שזה לא יהיה בבית הריכחה עבודה מלאה capasity |
|
| |||
| |||
| בסדר, תודה. האם 7600 מגיעים עם 512MB או שזה רק 256? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |