![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, I'm looking for naują grafikos plokštę. Niekur AUD $ 300 ar mažesnė (maždaug USD $ 265). Turiu Gigabyte GA-7VA plokštę. Mano dabartinis kortelė Radeon 9200 AGP 4x. Maksimali palaikoma AGP sparta yra 4x. Jeigu jums reikia bet kokia kita informacija, tiesiog paprašyti. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Jei norite ką nors gero, turėsite atnaujinti savo pagrindinės plokštės su viena su PCI-Express lizdą jame. Tačiau jeigu dont wanna do, kad 7600 NVidia serijos dirbs su AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Kad viena atrodo gerai. Nėra slots šalia AGP PCI? Turiu Daiktai kaip Ethernet kortelės ir garso korta šių laiko tarpsnių. Ar yra skirtumas tarp PCI ir PCI-Express skirtumas? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Taip yra skirtumas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI paprastai naudojami garso plokštės, tinklo plokštės ir kiti papildymai korteles.
| |||
| |||
| Ok, ačiū. Ar žinote, kas geriausia AGP korta? Nenoriu keisti savo pagrindinę plokštę. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Manau, 7.600 yra geriausia, kad AGP 4x lizdą gali užtrukti. |
|
| |||
| |||
| Im ne visai tikras, ką Im gonna say right now. Aš coud Tikrinti užimtumą jį internete. Bet kadangi Ive got į darbą keletą minučių I cant. Bet aš manau ive išgirsti ATI X1950 yra AGP versija. Bet aš netgi gali būti wron apie kortelę. Atleast atveju jos X1950 Youd geriau pasirinkti, kad kortelė. Kadangi aš, gali būti neteisingai becose I dont really know it for sure, Youd geriau paklausti dar ką nors nustatyti. Got 2 eiti. |
|
| |||
| |||
| X1950 yra AGP 4x todėl ji gali neveikti arba ji bus ne nuomos neveikia visiškai talpa |
|
| |||
| |||
| Ok, ačiū. Ar 7.600 ateina su 512MB ar tai tik 256? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |