![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es meklēju jaunu grafikas karti. Anywhere AUD $ 300 vai mazāka (apmēram USD $ 265). Man ir Gigabyte GA-7VA mātesplati. Mana pašreizējā karte ir Radeon 9.200 AGP 4X. Maksimālais atbalsta AGP ātrumu 4X. Ja Jums ir nepieciešama jebkura cita informācija, tieši to prasa. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Ja vēlies kaut ko labu, jums vajadzēs uzlabot savu mātesplati ar vienu ar pci-express slots tajā. Tomēr, ja jūs dont vēlaties to darīt NVIDIA 7.600 sērija strādās ar 4x AGP http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Ka viens izskatās labi. Nav laika nišu blakus AGP PCI slots? Man ir sīkumi, piemēram, Ethernet karti un skaņas karti, kas laika nišām. Vai pastāv atšķirība starp PCI un PCI-Express? Pateicība |
|
| |||
| |||
| jā pastāv atšķirība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI parasti izmanto skaņas kartes, tīkla kartes un citi add-on cards.
| |||
| |||
| Ok, thanks. Vai jūs zināt, kas vislabāk AGP karte? Es nevēlos mainīt savu mātesplati. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Nu es domāju, ka 7.600 ir labākais, 4x AGP slota var veikt. |
|
| |||
| |||
| Im nav īsti pārliecināti par to, im gonna teikt jau tagad. Es coud vēlreiz pārbaudiet to internetā. Bet kopš Ive got strādāt pāris minūtēm es aprunāt. Bet es ticu IVE dzirdējis ATI X1950 ir AGP versiju. Bet es pat varētu būt wron par karti. Atleast gadījumā, ja tā X1950 youd labāk izvēlēties šo karti. Tā kā es varētu būt nepareizi becose I dont tiešām zināt to pārliecināts, youd labāk uzdot kādam citam, lai noteiktu to. Got 2 iet tagad. |
|
| |||
| |||
| X1950 ir AGP 4x, tādēļ nevar strādāt, vai tas ir noma, kas strādā uz pilnu Kravnesība |
|
| |||
| |||
| Ok, thanks. Vai 7.600 nāk ar 512mb, vai tā ir tikai 256? |
![]() |
|
| Bookmarks |