![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, I'm looking for a nowa karta graficzna. Anywhere AUD 300 dolarów lub mniej (ok. USD 265). Mam Gigabyte GA-7VA płyty głównej. Moja aktualna karta to Radeon 9200 AGP 4X. Maksymalna prędkość jest obsługiwana AGP 4X. Jeśli potrzebujesz innych informacji, po prostu się o nie zwrócą. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Jeśli chcesz coś dobrego musisz uaktualnić płyta jednej z gniazda PCI-Express w nim. Jednak jeśli dont wanna do tego NVIDIA serii 7600 będzie pracować z AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| To wygląda dobrze. Czy nie szczelin przy AGP sloty PCI? Mam rzeczy, takich jak karty Ethernet oraz kartę dźwiękową w tych szczelin. Czy jest jakaś różnica między PCI i PCI-Express? Dzięki |
|
| |||
| |||
| Tak, istnieje różnica |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI jest na ogół używane do karty dźwiękowe, karty sieciowe i inne dodatki na kartach.
| |||
| |||
| Ok, dzięki. Czy wiesz co najlepsze karty AGP? Nie chcę zmienić moją płytą główną. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| dobrze myślę, że 7600 jest najlepszy, że slot AGP 4x może potrwać. |
|
| |||
| |||
| Im nie jest pewny tego, co im gonna say right now. I coud ponownie go w Internecie. Ale ponieważ Ive got do pracy w kilka minut I cant. Ale ja wierzę ive usłyszał ATI X1950 ma wersji AGP. Ale może być nawet o wron karty. Atleast w przypadku swój X1950 youd że lepiej wybrać kartę. Ponieważ może się mylić becose I dont really know it for sure, youd lepiej poprosić kogoś, aby określić go. Got 2 go teraz. |
|
| |||
| |||
| X1950 jest na AGP 4x, dlatego może nie działać lub przynajmniej nie będzie pracować do pełnego capasity |
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki. Czy 7600 pochodzą z 512mb, czy jest to tylko 256? |
![]() |
|
| Zakładki |