![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Caut o nouă placă grafică. Oriunde AUD $ 300 sau mai puţin (aproximativ 265 dolari USD). Am un Gigabyte GA-7VA placa de bază. Meu actual carte este un Radeon 9200 AGP 4X. Perioada maximă de viteză este sprijinit AGP 4X. Dacă aveţi nevoie de orice alte informaţii, doar cere-o. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Dacă vrei ceva bun, va trebui pentru a face upgrade de la o placa de baza cu un slot PCI-Express în el. Cu toate acestea, dacă tu dont vrei sa faci ca nvidia 7600 serie va lucra cu AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Asta o arată bine. Nu sunt de sloturi alături de AGP sloturi PCI? Am chestii de genul ethernet card şi placă de sunet în aceste sloturi. Sau există o diferenţă între PCI şi PCI-Express? Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| da, există o diferenţă |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI este, în general, folosite pentru plăcile de sunet, cărţi de reţea şi alte add-on carduri.
| |||
| |||
| Ok, mersi. Stii care e cea mai buna carte de AGP este? Nu vreau să-mi schimb placa de bază. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| bine, cred că 7600 este cel mai bun că un slot AGP 4x poate lua. |
|
| |||
| |||
| Im nu destul de sigur de ceea ce im va spun acum. Am coud Reverificat-o pe internet. Dar din moment ce Ive ajuns la locul de muncă în câteva minute am cant. Dar eu cred ive auzit ATI X1950 are un AGP versiune. Dar s-ar putea fi chiar wron despre carte. Atleast în cazul său o X1950 youd mai bună carte care alege. Din moment ce s-ar putea să fi greşit becose I dont ştiu foarte sigur de el, mai bine youd întreb pe altcineva pentru a determina o. Am 2 plec acum. |
|
| |||
| |||
| de X1950 este AGP 4x deci este posibil să nu funcţioneze sau să nu funcţioneze la leasing pentru a completa capasity |
|
| |||
| |||
| Ok, mersi. Are 7600 vin cu 512MB sau este doar 256? |