![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Hľadám nové grafické karty. Anywhere AUD $ 300 alebo menej (cca $ 265 USD). Mám Gigabyte GA-7VA doske. Moja súčasná karta je Radeon 9200 AGP 4x. Maximálna rýchlosť je podporovaný AGP 4X. Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, obráťte sa na to. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Ak budete chcieť niečo dobrého budete musieť upgradovať na jednu dosku s PCI-Express slot v ňom. Ak však dont want to, že séria nvidia 7600 bude fungovať s AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Že jeden vyzerá v poriadku. Nie sú sloty vedľa AGP PCI sloty? Mám rád veci ethernet kartu a zvukovú kartu v týchto slotů. Alebo je tam rozdiel medzi PCI a PCI-Express? Vďaka |
|
| |||
| |||
| áno existuje rozdiel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI je všeobecne používaný pre zvukové karty, sieťové karty a ostatné add-on kariet.
| |||
| |||
| Ok, vďaka. Viete, čo je najlepšie AGP kartu? Nechcem meniť mojej doske. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| a myslím, že 7600 je najlepšie, že 4x AGP slotu je možné prijať. |
|
| |||
| |||
| Im nie sú celkom istí, čo im to povedať hneď. I Coudy prekontrolovať ho na internete. Ale pretože Ive dostal do práce za pár minút som prevýšenia. Ale já věřím IVE poèul ATI X1950 má AGP verziu. Ale mohlo byť ešte o Wrona karty. Atleast v prípade jeho jedno X1950 youd lepšie zvoliť, že kartu. Vzhľadom k tomu, že by som mohol byť zle becose I dont naozaj viem určite, youd lepšie opýtať niekoho iného, aby ju určiť. Mám 2 ísť. |
|
| |||
| |||
| X1950 je na AGP 4x tak to nemusí fungovať alebo bude na lízing nie je práca na plný capasity |
|
| |||
| |||
| Ok, vďaka. Má 7600 prísť s 512mb alebo je to len 256? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |