![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Тражим нове графичке картице. Аныухере АУД $ 300 или мање (око $ 265 УСД). Имам гигабајт ГА-7ВА матичној плочи. Моја тренутна картица је Радеон 9200 АГП 4кс. Максимална подржана АГП брзина 4кс. Уколико требате било какве друге информације, само пита за то. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Ако желите, шта добро мораћете да надоградите ваше матичне плоче на један са ПЦИ-Експресс слот у њему. Међутим, ако не желите да урадите да је НВИДИА 7600 серије ће радити са АГП 4кс хттп://цги.ебаы.цо.ук/ПАЛИТ-НВИДИА-Г...ККцмдЗВиеуИтем |
|
| |||
| |||
| Изгледа да је један у реду. Нису слот до АГП ПЦИ слот? Имам ствари као што су Етхернет картицу и звучну картицу у оне слот. Или, је ли постоји разлика између ПЦИ и ПЦИ-Експресс? Хвала |
|
| |||
| |||
| да постоји разлика |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПЦИ се углавном користи за звучне картице, мрежне картице и остале додатке на картицама.
| |||
| |||
| Ок, хвала. Знате ли колика је најбоља АГП картица? Не желим променити своју матичну плочу. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Мислим да је добро 7600 је најбоље да је АГП 4кс слот може да потраје. |
|
| |||
| |||
| Им не сасвим сигурни шта им гонна саы ригхт ноу. Ја цоуд Поновна провера на интернету. Али с обзиром Иве гот радити у неколико минута ја лицемјерје. Ипак ЈА чинити веровати иве чуо АТИ Кс1950 има АГП верзију. Али ја би чак бити урон о картици. Атлеаст у случају његове један Кс1950 ыоуд боље изабрати ту картицу. Будући да сам можда криво бецосе ја стварно не знам за сигурно, ыоуд боље питати неког другог да би се утврдио је. Имаш 2 крените. |
|
| |||
| |||
| је је Кс1950 АГП 4кс, тако да мај неће радити или ће у закуп не раде на пуном цапаситы |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала. Има ли у 7600 долазе са 512МБ или је то само 256? |