![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я шукаю нову відеокарту. Скрізь AUD $ 300 або менше (близько 265 доларів). У мене Gigabyte GA-7VA плати. Мій поточний карти Radeon 9200 AGP 4X. Максимальні підтримувані швидкості AGP 4X. Якщо вам потрібна будь-яка інша інформація, просто попросіть його. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете що-небудь хороше вам доведеться оновити материнську плату на один з PCI-Express слотів в ньому. Однак, якщо ви не хочете робити, що NVIDIA 7600 буде працювати з AGP 4x http://cgi.ebay.co.uk/PALIT-NVIDIA-G...QQcmdZViewItem |
|
| |||
| |||
| Це один виглядає нормально. Чи не слоти поруч з AGP PCI слоти? У мене речі, як мережевої карти і звукової карти в ці слоти. Чи є різниця між PCI і PCI-Express? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Та є різниця |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PCI зазвичай використовується для звукових карт, мережевих карт та інших додаткових карток.
| |||
| |||
| Добре, дякую. Ви знаєте, що краще AGP карту? Я не хочу змінити свою материнську плату. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Ну, я думаю, що 7600 це найкраще, що 4x AGP-слот може прийняти. |
|
| |||
| |||
| Їм не зовсім впевнені, що їм Gonna сказати прямо зараз. Я coud перевірити її в Інтернеті. Але оскільки Ive приступили до роботи протягом декількох хвилин я можу. Але я вірю Ive почув ATI X1950 має версію AGP. Але я б навіть wron про картку. Atleast у разі її X1950 Йоуд краще вибрати цю карту. Так як я міг помилятися becose I Dont знаю це точно, Йоуд краще запитати когось ще визначити. Got 2 йти. |
|
| |||
| |||
| X1950 є AGP 4x, тому він не може працювати або буде в оренді не працюють на повну Capasity |
|
| |||
| |||
| Добре, дякую. Чи в 7600 прийшов з 512 чи це лише 256? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |