![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам една Barebone ASUS настройка и съм гледам за графики един среден обхват карта, както аз го използват предимно за редактиране на изображения, др Аз съм се борят да се намери карта, която определя тя ще се побере слотове нисък профил. слотове на разположение: 1 х PCI-E X 16 (нискорисков профил) 1 х PCI-E х 1 (нискорисков профил) 2 х PCI (нискорисков профил) Това е първият ми atempt при пускането на компютър заедно, така че може да е глупав въпрос. всички препоръки? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисък профил карти са като люлка кон ****
| |||
| |||
| unfortunetly аз вече го горе и тичане. така че аз съм желание да го запазите като е. Има ли нищо достойни условия на разположение? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Графична карта профил? | stivo828 | Графика на карти & Монитори | 2 | 1-во Юни 2009 15:24 |
| Vampirefreaks.com профил | BlackSnake | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 11 април 2008 06:19 |
| Нисък профил gfx помогне, моля | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 2 | 10 Окт 2007 05:26 |
| Добавете Вашия компютър спецификационен към профила си | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 5 | 7 Aug 2007 10:39 |
| Профил probs! | shroomo | Общността Новини & Чат | 4 | 30 април 2007 05:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |