![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I've got asus barebone nastavení a hledám pro střední segment grafickou kartu, jak jsem převážně používat pro editaci obrázků atd. Jsem snaží se najít kartu, která určuje, že se vejde nízkoprofilové sloty. slot k dispozici: 1 x PCI-e x 16 (low profile) 1 x PCI-e x 1 (low profile) 2 x PCI (low profile) tohle je můj první atempt uvedení na pc dohromady tak to může být hloupá otázka. veškerá doporučení? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nízký profil karty jsou jako houpací kůň ****
| |||
| |||
| unfortunetly já už to v chodu. takže jsem ráda, aby tak jak to je. je tam nic slušného k dispozici? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafické karty profil? | stivo828 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 1. červen 2009 15:24 |
| Vampirefreaks.com profil | BlackSnake | Web Design, hosting & SEO | 1 | 11 dubna 2008 06:19 |
| Nízký profil GFX pomozte prosím | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 10. října 2007 05:26 |
| Přidejte svůj PC spec do svého profilu | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 5 | 7. srpna 2007 10:39 |
| Profil probs! | shroomo | Společenství Novinky a chat | 4 | 30. dubna 2007 05:41 |
| Thread Nástroje | |
| |