![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα ASUS Barebone setup και χαίρομαι για την κάρτα γραφικών μια ενδιάμεση περιοχή, όπως το χρησιμοποιούν κυρίως για επεξεργασία εικόνας κλπ. Είμαι αγωνίζονται να βρουν μια κάρτα η οποία καθορίζει ότι θα ταιριάζει slots χαμηλό προφίλ. slot διατίθενται: 1 x PCI-e x 16 (χαμηλό προφίλ) 1 x PCI-E x 1 (χαμηλό προφίλ) 2 x PCI (χαμηλό προφίλ) αυτή είναι η πρώτη μου διαβήματα στον καθορισμό ενός υπολογιστή μαζί γι 'αυτό μπορεί να είναι μια ανόητη ερώτηση. οποιεσδήποτε συστάσεις; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαμηλό προφίλ κάρτες είναι σαν κουνιστό άλογο ****
| |||
| |||
| Unfortunetly έχω ήδη οργανωθεί και να λειτουργήσει. έτσι είμαι πρόθυμη να το διατηρήσουμε ως έχει. δεν υπάρχει τίποτα το αξιοπρεπές διαθέσιμες; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάρτα γραφικών προφίλ; | stivo828 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 1 Ιουν 2009 15:24 |
| Vampirefreaks.com προφίλ | BlackSnake | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 11 Απρ 2008 06:19 |
| Χαμηλό προφίλ gfx βοηθήσει παρακαλώ | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 10 Οκτ 2007 05:26 |
| Προσθέστε το PC σας spec στο προφίλ σας | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 5 | 7 Αυγ 2007 10:39 |
| Προφίλ probs! | shroomo | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 30 Απρ 2007 05:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |