![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'je dobio Barebone ASUS postava i am looking for mid range grafičke kartice, kao što sam ga pretežno koristiti za uređivanje slika itd. ja sam koji se probija pronaći karticu koja određuje da će stati utora niskog profila. Utor na raspolaganju: 1 x PCI-e x 16 (low profile) 1 x PCI-E x 1 (low profile) 2 x PCI (low profile) ovo je moj prvi atempt stavljajući na pc zajedno tako da svibanj biti glupo pitanje. bilo kakve preporuke? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Low profile kartice se kao konjić za ljuljanje ****
| |||
| |||
| Unfortunetly ja ga već imate gore i trčanje. pa sam željela ga zadržati kao što je to. postoji ništa pristojan dostupna? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Grafičkom karticom profil? | stivo828 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 1. lipnja 2009 15:24 |
| Vampirefreaks.com profil | BlackSnake | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 11. travanj 2008 06:19 |
| Niski profil gfx pomoć molim | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 10. listopad 2007 05:26 |
| Dodajte svoj PC spec. svoj profil | Hybr! D | Community News & Chat | 5 | 7. kolovoz 2007 10:39 |
| Profil probs! | shroomo | Community News & Chat | 4 | 30. travanj 2007 05:41 |
| Thread Tools | |
| |