![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Asus Barebone sąranką ir ieškau vidutinės klasės grafikos plokštę, kaip aš dažniausiai ją naudoti vaizdo redagavimo ir tt Aš stengiasi surasti kortelę, kurioje nurodyta, kad bus tinkamas neišvystyti tarpsniai. Lizdas yra: 1 x PCI-E x 16 (žemas profilis) 1 x PCI-e x 1 (žemas profilis) 2 x PCI (žemas profilis) Tai mano pirmasis atempt ne išleidimą PC kartu, kad jis gali būti kvailas klausimas. rekomendacijas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žemas profilis korteles kaip arkliukas arklio ****
| |||
| |||
| unfortunetly aš jau jį ir veikia. so I'm nori išlaikyti jį tokį, koks yra. yra ten nieko padoraus rasti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Grafika kortelės anketą? | stivo828 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 1 birželis 2009 15:24 |
| Vampirefreaks.com profilis | BlackSnake | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Balandis 11, 2008 06:19 |
| Neišvystyti GFX help please | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 10 spalis 2007 05:26 |
| Pridėti savo kompiuterio spec jūsų profilį | Hybr! D | Community News & Chat | 5 | 7 rugpjūtis 2007 10:39 |
| Profilis probs! | shroomo | Community News & Chat | 4 | Balandis 30, 2007 05:41 |
| Temos įrankiai | |
| |