![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета,
Трябва ми, аз съм казал, A полувреме Размер PCI графична карта - Аз никога не съм се намира тези преди, но явно това е, което аз съм след! Това е да отговарят на осветлението бюрото BTW, и въпреки че построен около компютъра, то не е редовно компютър. Всеки знае всяко прави / моделите трябва да се търси, като те са на възраст Разбирам, те могат да бъдат трудни за източника! Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че ще намерите повече резултати с името "нисък профил". Тук Някои в NewEgg, очевидно във Великобритания няма да могат да купят някой от тях директно, но тя трябва да помогне. Не изглежда много трудно да се снабди с мен, вие сте имаме тон от опции.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те също са често по-нататък "Половината Височина" карти.
| |||
| |||
| Благодаря, момчета. Искате това да е един? http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 Тя изглежда точно като обикновен GFX PCI карта, за мен! |
|
| |||
| |||
| Това изглежда като пълна височина до мен. |
|
| |||
| |||
| Може да е, защото има редовен стъпка в изстрел, тя казва, че идва с нисък профил, в описанието.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |