![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Potřebuji, já jsem řekl, půl Velikost PCI grafické karty - jsem nikdy potkat tyto dříve, ale prý je to, co jsem po! Je to vhodné pro osvětlení stolu BTW, a přestože se dělí na počítači, není pravidelný počítače. Každý, kdo dělá jakýkoli vědět / modely bych hledal, jak jsou staré Chápu, že může být těžké se zdrojem! Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že najdete lepší výsledky s názvem "low-profil". Tady jsou v některých NewEgg, zřejmě ve Velké Británii nebudete moci zakoupit některý z nich přímo, ale mělo by to pomoct. Nehleď příliš těžké zdroj mi, že jste dostal ton možností.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsou také často označováno jako 'polovině výšky' karet.
| |||
| |||
| Díky hoši. Mohl to být jeden? http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 Vypadá stejně jako obyčejné PCI GFX karty do mě! |
|
| |||
| |||
| To vypadá jako plné výšce ke mně. |
|
| |||
| |||
| By mohlo být, protože je tam pravidelně třídě v záběru, že říká, že přichází s nízkým profilem jeden v popisu.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bez standardního PSUs - Potřebujete malý PSU polovinu výšky nastavení | falandys1002 | Linux & Alternativní OS | 2 | 7. června 2009 05:31 |
| Grafické karty profil? | stivo828 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 1. červen 2009 15:24 |
| Existuje taková věc jako je slušné Poločas Poločas Výška grafických karet? | mctw | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. duben 2009 15:54 |
| Nové GFX karta Spouštení v polovině Je Speed | marsay001 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. ledna 2008 16:20 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC a herní konzole | 2 | 22. října 2006 01:45 |
| Thread Nástroje | |
| |