![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά,
Θέλω, μου λένε, το ήμισυ Μέγεθος PCI κάρτα γραφικών - Ποτέ δεν έχω έρθει σε όλα αυτά, πριν αλλά προφανώς αυτό είναι που είμαι μετά! Είναι για την τοποθέτηση φωτισμού γραφείο BTW, και αν διαμορφωθεί γύρω από έναν υπολογιστή, δεν είναι μια τακτική υπολογιστή. Όποιος γνωρίζει κάθε καθιστά / μοντέλα που θα έπρεπε να ψάχνει για? Μόλις εμφανιστούν παλιά Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι σκληρό για την πηγή! Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιστεύω ότι θα βρείτε περισσότερα αποτελέσματα με την ονομασία "χαμηλό προφίλ". Εδώ είναι μερικά σε NewEgg, προφανώς, στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσουν οποιοδήποτε από τους άμεσα, αλλά θα πρέπει να βοηθήσει. Να μην εξετάσουμε πολύ σκληρά για να πηγή μου, έχετε έναν τόνο επιλογές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, είναι κοινώς αναφέρεται ως «μισό ύψος" κάρτες.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ παιδιά. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα; http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 Μοιάζει λίγο σαν ένα κανονικό GFX PCI κάρτα μου! |
|
| |||
| |||
| Αυτό μοιάζει με ένα πλήρες ύψος μου. |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να είναι επειδή υπάρχει μια τακτική την πυροβόλησε στο βραχίονα, που λέει ότι έρχεται με το χαμηλό προφίλ μία στην περιγραφή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |