![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački,
Trebao sam rekao, pola Veličina PCI grafička kartica - Nikad nisam naići ovi prije, ali očigledno je to ono što sam poslije! To je za pričvršćenje rasvjeta desk BTW, i iako je sagrađena oko računala, to nije regularna računalo. Bilo tko znati bilo koji čini / modela ja bi trebao biti obličje za, kako su oni stari Shvaćam oni svibanj biti teško izvor! My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da ćete pronaći više rezultata sa imenom "low-profile". Ovdje su neke u NewEgg, očito u Velikoj Britaniji, nećete biti u mogućnosti da kupi bilo koji od njih izravno ali treba pomoć. Ne gledaj previše teško za mene izvor, što je dobio tonu opcija.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni se obično nazivaju 'Half vis' karticama.
| |||
| |||
| Hvala momci. Da li bi ovo biti jedno? http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 Izgleda kao običan PCI GFX karticu za mene! |
|
| |||
| |||
| To izgleda kao punu visinu za mene. |
|
| |||
| |||
| Mogao biti jer je redovan zagrada u pucali, on kaže da to dolazi s niskom profilu jedan u opisu.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Non standard PSUs - Need mali PSU za polovinu visine setup | falandys1002 | Linux OS i alternativna | 2 | 7. lipnja 2009 05:31 |
| Grafičkom karticom profil? | stivo828 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 1. lipnja 2009 15:24 |
| Postoji takva Kao Half pristojne Half Visina Grafička kartica? | mctw | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. travanj 2009 15:54 |
| Novi Gfx Card Trčanje na pola To Speed | marsay001 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 15 siječanj 2008 16:20 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & konzole Igre | 2 | 22. listopad 2006 01:45 |
| Thread Tools | |
| |