![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה,
אני צריך, אני אמר, חצי גודל PCI כרטיס המסך - אני לא צריך לבוא על פני אלה לפני אבל כנראה זה מה שאני אחרי! זה כדי להתאים את תאורת שולחן BTW, ולמרות שנבנו סביב המחשב, זה לא רגיל במחשב. כל אחד יודע כל גורם / דגמים אני צריך לחפש, הם ישנים כמו שאני מבין, הם עשויים להיות קשה מקור! המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שאתה תמצא תוצאות יותר בשם "פרופיל נמוך". כאן מספר NewEgg בבית, ברור בבריטניה לא תוכל לקנות כל אחד מהם ישירות, אבל הוא צריך עזרה. האם לא נראה יותר מדי קשה לי מקור, שיש לך טון של אפשרויות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם גם המכונות גם 'חצי גובה' הקלפים.
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה. האם זה להיות כזה? http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 זה נראה בדיוק כמו רגילה GFX כרטיס PCI לי! |
|
| |||
| |||
| זה נראה כמו מלא גובה לי. |
|
| |||
| |||
| יכול להיות כי יש רגיל ב סוגר את הזריקה, זה אומר שזה מגיע עם פרופיל נמוך אחד את התיאור.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |