![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Man reikia, man sakė, pusė Dydis PCI video korta - Aš niekada susidurti su šių anksčiau, bet matyt tai, ką aš po to! Tai būtų tinkamas apšvietimas parą BTW, ir nors ir pastatytas aplink kompiuterį, jis nėra nuolat kompiuterio. Kiekvienas žino, bet daro / modelių Būčiau ieško, kaip jie Aš suprantu jie gali būti sunku šaltinis! Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau rasite daugiau rezultatų temomis su pavadinimu "žemo profilio". Čia kai kurie ne Newegg, žinoma, JK jūs negalėsite įsigyti bet kurios iš jų tiesiogiai, o tai turėtų padėti. Ar neatrodo pernelyg sunku šaltinį man, you've got galimybių toną.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie taip pat dažnai vadinama "puse aukščio" korteles.
| |||
| |||
| Thanks guys. Ar tai viena? http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 Jis atrodo kaip paprasti PCI GFX kortelės man! |
|
| |||
| |||
| Tai atrodo visiškai aukštis mane. |
|
| |||
| |||
| Galėtų būti, nes yra reguliarios laikiklis į fotografiją, jis sako, kad ji ateina su žemo profilio vieną aprašymas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |