![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Man vajag, es esmu teicis, Half Size PCI grafikas karte - man nekad nav saskārušies, pirms bet acīmredzot tas ir tas, ko es esmu pēc! Tas ir piemērots apgaismojums galda BTW, un, lai gan pamatā ir dators, tas nav pareizi datoru. Ikviens zina jebkurš padara / modeļos Būšu meklē, jo tie esat vecs es saprotu, tos var būt grūti avots! Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka jūs atradīsiet vairāk rezultātu ar nosaukumu "zema profila". Šeit ir daži pie NewEgg, acīmredzami AK, jums nebūs iespējams iegādāties no tiem tiešā veidā, bet tam vajadzētu palīdzēt. Neizskatās pārāk grūti avots man tev tonna iespējas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tie arī parasti sauc par "Half Height 'kartes.
| |||
| |||
| Thanks guys. Vai tas ir viens? http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 Tas izskatās tāpat kā parastā PCI GFX karti man! |
|
| |||
| |||
| , Kas izskatās kā visā augstumā ar mani. |
|
| |||
| |||
| Varētu būt, jo tur regulāri grupa ir nošauts, tad saka, ka tā nāk ar zemo viens aprakstā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |