![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti,
Am nevoie, am spus, o jumătate de Dimensiune PCI placă grafică - nu am mai întâlnit înainte de acestea, dar se pare că asta este ceea ce sunt, după! Este pentru a se potrivi cu un birou de iluminat BTW, şi, deşi construit în jurul unui computer, nu este vorba de un computer. Oricine ştie face orice / modele I ar trebui să fie în căutarea; pe măsură ce sunt vechi am înţeles, ele pot fi greu de sursa! Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că veţi găsi mai multe rezultate cu numele de "low-profile". Aici sunt unele la NewEgg, în mod evident, în Regatul Unit nu veţi avea posibilitatea de a cumpăra orice de pe ei, direct, dar acesta ar trebui să ajute. A nu se uita prea mult la sursă pentru mine, pe care le-aţi luat o grămadă de opţiuni.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acestea sunt, de asemenea, de comun denumită "Jumătate Înălţime" carduri.
| |||
| |||
| Mulţumesc băieţi. Aceasta ar fi una? http://cgi.ebay.co.uk/ATI-RADEON-920...1% 7C240% 3A1318 Se pare ca doar una ordinară PCI GFX carte de la mine! |
|
| |||
| |||
| Asta arata ca o înălţime cu mine. |
|
| |||
| |||
| Poate fi din cauza faptului că nu există o brăţară din lovitură, el spune că vine cu un profil scăzut în descriere.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |