![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки,
Требао сам рекао, пола Величина ПЦИ графичка картица - Никад нисам наићи ови пре, али очигледно је то оно што сам после! То је за причвршћење расвета деск БТУ, и иако је саграђена око рачунара, то није регуларна рачунар. Било ко кноткле било који чини / модела ја би требао бити хандсоме за, како су они стари Схватамо они мај бити тешко извор! Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да ћете пронаћи више резултата са именом "лоу-профиле". Овде су неке у НеуЕгг, очито у Великој Британији, нећете бити у могућности да купи било који од њих директно али треба помоћ. Не гледај превише тешко за мене извор, што је добио тону опција.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они се обично називају 'Халф вис' картицама.
| |||
| |||
| Хвала момци. Да ли би ово бити једно? хттп://цги.ебаы.цо.ук/АТИ-РАДЕОН-920...1% 7Ц240% 3А1318 Изгледа као обичан ПЦИ ГФКС картицу за мене! |
|
| |||
| |||
| То изгледа као пуну висину за мене. |
|
| |||
| |||
| Могао бити јер је редован заграда у пуцали, он каже да то долази са ниском профилу један у опису.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нон стандард ПСУс - Неед мали псу за половину висине сетуп | фаландыс1002 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 7. јуна 2009 05:31 |
| Графичком картицом профил? | стиво828 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 1. јуна 2009 15:24 |
| Постоји таква Као Халф пристојне Халф Висина Графичка картица? | мцту | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 3 април 2009 15:54 |
| Нови Гфкс Цард Трчање на пола То Спеед | марсаы001 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 15 јануар 2008 16:20 |
| Халф Лифе 2 | додгыант | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 22 октобар 2006 01:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |