![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво е най-евтината графична карта NVidia мога да купя, който поддържа DirectX 10? Аз ще се получи по-добра, но аз DONT имат много пари в момента |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800 GT! Защо ли значение, все пак не ви се, че за 6 месеца
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е наистина не е значим въпрос, както по време бихте могли да получите евтини DX10 карти като 8500 ще се изпълнява DX10 игри - По дяволите, това едва ли може да работи DX9 игри! Най-евтините карти, които ще бъдат в състояние да ги управляват по-достойни framerate е 8800GT или GTS.
| |||
| |||
| THX |
|
| |||
| |||
| GTS минимум за Crysis! |
|
| |||
| |||
| Леле това е страхотно, благодарение на информация имах същия въпрос |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| DirectX инсталация Помощ | chardukian | Windows операционни системи | 1 | 20 Юни, 2009 08:05 |
| DirectX 10,1 брой, мисля! | слуз | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 април 2009 15:05 |
| Google Хром Получава Най-ниска Парола сигурност рейтинг | sjb007 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 9 | 29 Март 2009 01:50 |
| HELP! Проблеми с DirectX / Инсталиране Radeon карти | Lunatyck | Мултимедия & Codecs | 1 | 1-во Jan 2008 00:45 |
| DirectX 10,1 Изисква Няма нови GPU. Но! | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 1 | 20 август 2007 г 03:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |