![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koji je najjeftiniji Nvidia grafičkom karticom ja mogao kupiti da podržava DirectX 10? ja će se dobiti jedan bolji, ali ja dont imati mnogo novca u trenutku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800 GT! zašto je vaše pitanje ionako ne uzimajući ga za 6 mjeseci
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo je stvarno nema smisla pitanje, dok kao te mogao dobiti jeftine DX10 kartice poput 8500 ne bi pokrenuti DX10 igre - pakao, to teško može izvoditi DX9 igre! Najjeftiniji kartice koje će se moći izvoditi ih na pristojan framerate je 8800GT i GTS.
| |||
| |||
| thx |
|
| |||
| |||
| gts minimuma za crysis! |
|
| |||
| |||
| Wow ovo je veliko hvala za info sam imao isto pitanje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| DirectX Ugradnja pomoć | chardukian | Windows Operating Systems | 1 | 20. lipnja 2009 08:05 |
| DirectX 10,1 Issue, mislim! | glib | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. travanj 2009 15:05 |
| Google krom prima Najniľi Lozinka Sigurnosni Ocjena | sjb007 | Web Browsers & FTP Klijenti | 9 | 29. ožujak 2009 01:50 |
| POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice | Lunatyck | Multimedija i kodeci | 1 | 1. siječanj 2008 00:45 |
| Zahtijeva DirectX 10,1 Nema novih GPU. Ali! | SocialWarfare | General Hardware Chat | 1 | 20. kolovoz 2007 03:08 |
| Thread Tools | |
| |