![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi a legolcsóbb Nvidia grafikus kártya vehetnék, hogy támogatja a DirectX 10? Majd végül kap egy jobb, de én dont volna sok pénzt abban a pillanatban |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800 gt! Miért fontos ez egyébként nem jut el ez a 6 hónap
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez igazán nem egy értelmes kérdés, mivel, amíg el az olcsó DX10 kártyát, mint a 8500 nem fog futni DX10 játékok - fene, akkor aligha lehet futtatni DX9 játék! A legolcsóbb, hogy a kártya képes lesz futtatni őket a tisztességes frameráta a 8800GT vagy a GTS.
| |||
| |||
| thx |
|
| |||
| |||
| GTS legkisebb Crysis! |
|
| |||
| |||
| wow ez nagyon köszönöm, hogy az info volna ugyanezt a kérdést |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| DirectX telepítő súgó | chardukian | A Windows operációs rendszerek | 1 | 20. június 2009 08:05 |
| DirectX 10,1 kiadása, azt hiszem! | iszap | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. április 2009 15:05 |
| Google Chrome kap Jelszó Biztonsági legalacsonyabb pontszám | sjb007 | Web böngésző és FTP Clients | 9 | 29. március 2009 01:50 |
| HELP! Problémák a DirectX / Radeon kártya telepítése | Lunatyck | Multimédia és kodekek | 1 | 1. január 2008 00:45 |
| DirectX 10,1 GPU nem igényel. De! | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 1 | 20. augusztus 2007 03:08 |
| Téma eszközök | |
| |