![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| čo je najlacnejšie Nvidia grafické karty som mohol kúpiť, ktorá podporuje DirectX 10? nakoniec aj lepšie, ale i dont mať veľa peňazí v čase |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800 GT! prečo je vaša vec rovnako Nedostávame to po dobu 6 mesiacov
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to naozaj nie je zmysluplná otázka, ako keď by mohol získať lacnú DX10 karty, ako je 8500, že by nemala plynúť DX10 hry - kruci, to ťažko môže plynúť DX9 hry! Najlacnejšie karty, ktoré budú môcť prevádzkovať je na slušnej snímok je 8800GT alebo GTS.
| |||
| |||
| thx |
|
| |||
| |||
| GTS minimum pre Crysis! |
|
| |||
| |||
| wow to je veliký dík za info som mal tú istú otázku |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| DirectX Inštalácia pomoci | chardukian | Operačné systémy Windows | 1 | 20. jún 2009 08:05 |
| DirectX 10.1 Výtlačok, myslím! | hlien | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. apríla 2009 15:05 |
| Google Chrome Prijíma Najnižšia Heslo Bezpečnostný Skóre | sjb007 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 9 | 29. marca 2009 01:50 |
| HELP! Problémy s DirectX / Inštalácia Radeon karty | Lunatyck | Multimedia & Kodeky | 1 | 1. januára 2008 00:45 |
| DirectX 10.1 Určené Žiadne nové GPU. Ale! | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 20. augusta 2007 03:08 |
| Thread Tools | |
| |