![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| що є найдешевшим і Nvidia відеокарта може купити яке підтримує DirectX 10? Я в кінцевому підсумку кого-то краще, але я Dont мати багато грошей, на даний момент |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800 GT! Чому це важливо в будь-якому випадку ваш не одержувати його протягом 6 місяців
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дійсно не значимий питання, як у той час як ви могли б отримати дешеву карту як DX10 8500 він не балотуватиметься DX10 ігор - Чорт, це навряд чи можна запустити DX9 іграх! Найдешевша карта, яка буде мати можливість запускати їх на більш гідних кадрів є 8800GT або GTS.
| |||
| |||
| Thx |
|
| |||
| |||
| GTS мінімум для Crysis! |
|
| |||
| |||
| Wow це велике спасибі за інформацію я й того самого питання |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Directx установці допомогти | chardukian | Операційні системи Windows | 1 | 20 червня 2009 08:05 |
| DirectX 10.1, я вважаю! | слиз | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 квітня 2009 15:05 |
| Google Chrome прийняв Найнижчі Пароль Оцінка безпеки | sjb007 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 9 | 29 березня 2009 01:50 |
| Допоможіть! Проблеми з DirectX / установка Radeon карт | Lunatyck | Мультимедіа & кодеки | 1 | 1 січня 2008 00:45 |
| DirectX 10.1 не вимагає нового графічного процесора. Але! | SocialWarfare | Генеральний обладнання чат | 1 | 20 серпня 2007 03:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |