![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Накрая стигнали до извода, че аз ще съм за закупуване на GeForce 8800 GTX карта, просто се чудеха, които производителят момчета бих препоръчал аз отивам за: XFX BFG Gigabyte Evga Asus ... т.н.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз вероятно ще отидат с Evga, те предлагат доживотна гаранция и са на прилична стъпка на програмата бяха можете да търгувате в стария си карта с тях за по-новите модел известно време в бъдеще, ако ви харесва!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи от спец., някои производители правят по-бързо версии на една и съща карта GPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare е вярна - освен ако другите са много по-висока тактова честота, да отидат с EVGA.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз не бих казал, че тактовата честота ще се различават много, че така или иначе, не по-малко, отколкото за употреба на овърклока ще направя, за да постигне една и съща
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |