![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nakonec dospěla k závěru, že jdu na nákup kartou GeForce 8800 GTX, jen napadlo, které výrobce doporučuje vás jdu pro: XFX BFG Gigabyte EVGA Asus ... atd.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych asi šel s eVGA, které nabízejí doživotní záruka a mají slušnou step-up programu se můžete obchodu ve vašem starou kartu s nimi na novější model někdy v budoucnu, pokud se vám líbí!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Závisí na spec, někteří výrobci udělat rychlejší verze stejného karty GPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SocialWarfare je správný - pokud jiní mají mnohem vyšší taktovací frekvence, jděte s EVGA.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já bych neřekl, že by se pohybovaly rychlostí hodin tolik mimochodem, nic víc než trochu manuální přetaktování by to k dosažení stejného
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |